STUDNIÓWKA NA STADIONIE

STUDNIÓWKA NA STADIONIE - MENU

 

Z przyjemnością prezentujemy Państwu wstępną ofertę

dotyczącą obsługi Balu Maturalnego.

Dołożymy wszelkich starań, aby spełnić

oczekiwania związane z realizacją tego przedsięwzięcia.

Państwa zaufanie i zadowolenie pozostaną dla nas najlepszą wizytówką.


Charakter imprezy: Bal Maturalny

Ilość osób: 300

Termin imprezy: 2014r.

Czas trwania: 19:00 – 4:00

Miejsce imprezy: Stadion Wrocław



Menu na Bal Maturalny z kolacją serwowaną do stołu:

Welcome - lampka francuskiego wina musującego,

wytrawnego „Baron de Balack” 300p/100ml



Przystawka (jedna do wyboru)


•Łosoś wędzony owinięty algami morskimi faszerowany

musem ziołowo-serowym skropiony oliwą truflową

z dodatkiem świeżej bazylii  300p /60g/20g/15g

•Pierś z kurczaka nadziewana szyjkami rakowymi

z sosem malinowo-balsamicznym 300p /60g/30g

•Ruloniki z szynki długo dojrzewającej z

paluszkami grassini z pomidorkiem koktajlowym

i  sosem miodowym 300p/60g/30g



Danie  główne podane do stołu na paterach zbiorczych

Przykładowa patera na stół 10-osobowy.


Drób

•Zwijana pierś indycza z jullienne warzywnym w sosie

kurkowym-serowo-szpinakowym 7p/100g/30g

Wieprzowina

•Eskalopki schabowe z pieczarkami  7p/100g/30g

Wołowina

•Zrazy Radziwiłła nadziewane polskimi specjałami  6p/100


Dodatki

•Kluski śląskie  10p/100g

•Ziemniaki zapiekane z ziołami 10p/100g

•Bukiet surówek 10p/150g

( marchewka z jabłkiem, surówka z białej kapusty, surówka z czerwonej kapusty)

MENU

Dla wegetarian


•Pierogi ze szpinakiem w maśle szałwiowym  p/250g

lub

•Pieczony camembert z żurawiną p/150g


Dania gorące serwowane w godzinach nocnych

w bufetach szwedzkich


Wołowina

•Boeuf Stroganow 110p/200g

Wieprzowina

•Ragout z szynki marynowanej w rozmarynie z podgrzybkami 110p/200g

Drób

•Fileciki z kurczaka w sosie słodko-kwaśnym 110p/200g

Dla wegetarian

•Lasagne ze szpinakiem i brokułami w sose pomidorowym 110p/200g

Po północy

Barszczyk czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami 300p/200ml/60g


Delikatesy podane do stołów okrągłych ( zestaw dla 10 osób)


Mięsne

•Koreczki ciewapcici z  papryczką 5p/30g

•Mini szpady drobiowe  w sezamie z pikantnej marynaty 5p/30g

•Mini szaszłyki drobiowe z czatnejem śliwkowym 5p/30g

Serowe:

•Kuleczki z sera pleśniowego w łupanych orzechach 5p/30g

•Koreczki z pomidorka koktajlowego z serem mozzarella i listkiem bazylii 5p/30g

•Vol-au-vent z serem feta i pomidorami suszonymi 5p/25g

Kanapeczki :

•Kanapeczka z  łososiem i oliwkami 5p/35g

•Kanapeczka  z szynką i piklami 5p/35g

•Kanapeczka  z serem żółtym  5p/35g


Bufet szwedzki


Pieczone mięsa 300p/80g

•Schab szpikowany daktylami i śliwką kalifornijską

•Karczek pieczony z nutą rozmarynu

•Terrina z kurczaka z czarnymi oliwkami

•Pasztet pieczony z borówkami żurawin


Lustra serów twardych i pleśniowych garnirowane  owocami 300p/35g

w towarzystwie jarskich przekąsek


•Pomidorki wiśniowe z pastami serowymi 50p/15g

•Tarta grzybowo serowa w kawałkach50p/15g

•Spring Rolls z warzywami w sosie słodko-kwaśnym 50p/25g


Delikatesy stołu


•Rulony szynki wiejskiej  z terriną z chrzanu i świeżych ogórków 50p/35g

•Rulony szynki wiejskiej z sałatką mołdawską                 50p/35g

•Jaja po carsku z kawiorem50p

•Jaja po polsku z pieczarkami 50p


Bar sałatkowy – sałatki serwowane w pucharkach i misach 300p/60g z n/w


Sałatka z grillowanym kurczakiem, orzechami i ananasem

Sałatka z makaronu ryżowego z mieszanką frutti di mare w sosie ostrygowym

Sałatka ze świeżych warzyw z serem feta i oliwkami

Sałatka z tuńczykiem jajkiem i oliwkami

Sałatka z kalafiora i brokuł w sosie jogurtowym


Słodki, delikatny deser


Panna cotta na sosie coulis 50p/60g

Mus truskawkowy z bezami 50p/60g

Sernik z kokosem 100p/60g

Szarlotka z kruszonką 100p/60g

Owoce południowe z fantazją podane 15 kg


Bar z napojami


Kawa z ekspresu z dodatkami bez limitu;

Paleta herbat smakowych z dodatkami bez limitu;

Soki owocowe ( pomarańcz, jabłko ) bez limitu;

Woda mineralna z plastrami owoców bez limitu;




Strona techniczna związana z realizacją strony gastronomicznej


1.Zapewnienie 30 okrągłych 10-osobowych stołów

2.Zapewnienie bielizny stołowej( obrusy )

3.Zapewnienie 300 krzeseł.

4.Zapewnienie 300 ubranek bankietowych.

5.Zapewnienie stołów dla potrzeb budowy bufetów szwedzkich.

6.Ustawienie Sali.

7.Zapewnienie pełnego nakrycia stołów zastawy porcelanowej, sztućców, szkła.

8.Zapewnienie obsługi kelnerskiej.

9.Zapewnienie obsługi  technicznej imprezy.

10.Transport.

main.html
stadion.html
biznes.html
o_nas.html
http://www.studniowkanastadionie.pl/studniowka/menu.html
kontakt.html